NOTA DE PREMSA

logo CPT

logo Concert Tel.lúric

EL PROJECTE

ACCÈS MILLORAT
EL CARTELL
FITXA TÈCNICA
IMATGES DEL CONCERT TEL.LÚRIC
CAMERATA SANT CUGAT

Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Mapa del Concert Tel·lúric 2011

 

Concert Tel·lúric

'Cants de semença'

a la Cova Negra del Montsec

'Cants de semença': música a capel·la de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra


Dissabte 13 de juliol de 2019 a les 19:00

La Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Sant Cugat us conviden al concert tel·lúric a la Cova Negra, un espai privilegiat i únic de la natura, en un ambient de misteri, de bellesa i d’espiritualitat; una mostra singular d’art coral per evocar els orígens primigenis i tel·lúrics de la nostra condició humana.

La Coral Polifònica de Tremp, en col.laboració amb la Camerata Coral Sant Cugat, organitza el seu cinquè Concert Tel·lúric a la Cova Negra del Montsec.

El concert amb el subtítol: ‘Cants de semença': música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra, és una selecció de música coral, per celebrar la 5ena edició amb obres de compositors com Palestrina, Gjeilo, Txaikovski, Morricone, Schönberg, Elder i Cohen entre altres, enllaçada amb un fil conductor de contingut espiritual.

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, la Catedral del Montsec.

Amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, aquesta enorme cavitat havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

 

El Concert Tel.lúric a Facebook


Dissabte, 13 de juliol de 2019 a les 19 h

Preu de l'entrada: col·laboració a partir de 5€

ATENCIÓ: És molt convenient portar calçat adequat i roba d’abric, per la diferència de temperatura entre l'exterior (25-30 graus C) i l’interior de la caverna (6-10 graus C) Per seure més còmodament a l’interior de la cova és aconsellable i opcional dur un tamboret portable o cadira plegable o màrfega.

L’organització posarà a disposició màrfegues de préstec i servirà begudes al peu del sender.

SOPAR POPULAR a HOTEL TERRADES:

Després del concert a les 21:30 (amb places limitades) tindrà lloc el ja tradicional sopar popular. Sopar i concert: 20 euros (15€+5€). Per a compra anticipada de tiquets contacteu: [email protected], (tel. 973-651120). Per confirmar la reserva és necessari o bé anticipar l'efectiu o efectuar l'ingrès corresponent al compte ES34 2100 0030 8102 0118 1808). També hi haurà venda de tiquets fins a cobrir el nombre total de places a peu del sender.

Allotjaments patrocinadors del Concert Tel.lúric: Hotel Terradetsi Casa Roca

'VINA TELLUS PALEARENSIS' (Vins de la Terra del Pallars):

El concert tel·lúric compta amb la col.laboració especial dels vins de la terra següents: Castell d'Encús, Vins Vila-Corona, Vins Sauvella, Mas Garcia-Muret i Celler Miquel Roca.

 

ACCÉS A LA COVA:


1) Des de la C-13 (Terradets), pk 73, agafeu el trencall en direcció a Llimiana. Seguiu 1,8 km per la LV-9121 fins al trencall del riu de Barcedana:

1.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí i passat el poble trobareu una pista a mà dreta que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

1.2 Turismes alts i 4x4. deixeu la carretera i trobareu de seguida una pista senyalitzada. Al cap de 8,1 km de pista arribareu al pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

2) Des de la C-1412b (Comiols) Arribats a dalt del port de Comiols preneu el trencall cap l'esquerra cap la L-912, després de 5,9 km preneu pista a l'esquerra. Després de 3,6 km seguiu 2,9 km per la L-913 direcció Matasolana.

2.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí de Barcedana i abans d'arribar al poble trobareu una pista a mà esquerra que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

2.2 Vehicles 4x4 trobareu una pista a l'esquerra i esteu a 5,6 km del pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

3) Des de la C-1412b (Vilanova de Meià) Agafeu el trencall després d'Artesa de Segre cap a Vilanova de Meià 12 Km per la LP-9132. Un cop a Vilanova heu d'agafar la L-913 direcció Tremp. Després de pujar 10,9 km arribareu al pla. Seguiu encara 2,9 km per la L-913 direcció Matasolana.

2.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí de Barcedana i abans d'arribar al poble trobareu una pista a mà esquerra que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

2.2 Vehicles 4x4 trobareu una pista a l'esquerra i esteu a 5,6 km del pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

Imatge per situar la cova i el pàrking sobre Google Earth

Coordenades del pàrking de la cova: 42º 2' 31" N 0º 58' 23" E

Imatge i ruta Google Map per accedir a la cova des de la C-13

Imatge i ruta Google Map per accedir a la cova des de Comiols

Per a més informació:
Xavier Baulies (627 474 262 o [email protected]), director de la Coral Polifònica de Tremp i de Camerata Sant Cugat