NOTA DE PREMSA

Cicle de música sacra coral al Monestir

 

NOTA DE PREMSA
PROGRAMA
EL COR
CARTELL
CAMERATA SANT CUGAT
Cor Vivaldi i Òscar Boada
Òscar Boada
Cor Vivaldi Creu de Sant Jordi 2013

 

ÒSCAR BOADA, director

 

Licentiate of the Royal Schools of Music en direcció coral, els seus mestres de piano foren Joan Massià, Albert Attenelle i Maria Jesús Crespo, que li inculcaren, entre moltes altres coses, el valor de la sonoritat.

En el terreny de la direcció realitzà cursos amb Manel Cabero, Àngel Recasens, Pierre Cao i Michel Corboz, però el seu aprenentatge principal tingué lloc com a pianista titular de l’Orfeó Català durant més de tretze anys, amb els mestres Simon Johnson i Jordi Casas i tots els grans directors amb que tingué ocasió de treballar al llarg dels anys: Comissiona, Mehta, Mas, Colomer, Jürgens, Armin
Jordan, Richard Hickox i molts d’altres.

Paral.lelament realitzà cursos de direcció d’orquestra amb George Hurst i Michael Rose a Anglaterra. Menció Especial Premi Ciutat de Barcelona 1999, va obtenir el Premi “Reus” de composició per a veus infantils, i fou guardonat al I Concorso Internazionale “Marielle Ventre” per direttori di Coro. Ha estat membre del jurat del Festival Internacional de Música de Cantonigròs, a Torrevieja i a Tours (França). Reconegut com un dels més destacats especialistes en cors de veus blanques i autor de diferents mètodes didàctics per a l’ensenyament de la música a l’escola, és sovint convocat per a cursos, conferències i trobades internacionals.

Amb el Cor Vivaldi ha realitzat gires per diferents països d’Europa així com per Argentina i els Estats Units d’Amèrica, sempre amb gran èxit de crítica i públic. Parafrasejant la pel·lícula protagonitzada per l’actor Richard Dreyfuss, Professor Holland, el Cor Vivaldi és, per a ell, la gran simfonia de la seva vida.

 
Per a més informació:

Margarita Cabero (699443454, [email protected]), mànager del Cor Vivaldi
Xavier Baulies (627474262,i[email protected]) director de Camerata Sant Cugat
Equip assessor del cicle: Cori Casanova, Ramon Vilar) i Xavier Baulies