NOTA DE PREMSA

Cicle de música sacra coral al Monestir

 

NOTA DE PREMSA
PROGRAMA
DIRECTOR
CARTELL
CAMERATA SANT CUGAT
Cor Vivaldi
Cor VivaldiCor Vivaldi 25 anys
 
Cor Vivaldi
Cor Vivaldi Creu de Sant Jordi 2013

 

COR VIVALDI

Petits Cantors de Catalunya

 

El Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya
fou creat l’any 1989, a l’Escola IPSI de Barcelona, pel pianista i director Òscar Boada.

El Cor és l’aposta decidida de tot un centre d’ensenyament general per a la bona música a l’escola. En aquest sentit, el Cor Vivaldi és un producte absolutament singular al panorama català i fins i tot espanyol: a tot el país no hi ha un altre cor de les seves característiques que pugui mostrar un full de serveis tan brillant com el Cor Vivaldi Petits Cantors de Catalunya.

Al llarg dels seus més de vint anys d’història, ha enregistrat nombrosos CDs i Dvds, ha aconseguit els premis més importants del panorama coral internacional, ha actuat a les sales més emblemàtiques (Auditori, Palau de la Música, Liceu, Auditorio Nacional, Teatro Liceo, Salamanca, Auditorio Príncipe de Asturias, Wiener Konzert Haus, Victoria Hall de Ginebra, etc). Pioner en la interpretació d’òperes infantils, col·labora habitualment amb el Gran Teatre del Liceu.

Ha enregistrat, també, les bandes sonores de pel·lícules d’Almodòvar, Balagueró, Llompart i Aibar, i des del 2004 comissiona compositors del país i de fora per tal d’incrementar el repertori per a veus blanques.

Ha efectuat gires arreu d’Europa, Argentina i els Estats Units i, des de l’ any 2001 té un cicle propi de concerts, que actualment té la seva seu a l’Auditori Axa, on presenta tota classe de repertoris dins el marc de concerts summament dinàmics oberts a tota classe de públics.

L’any 2013 va rebre, de mans del President de la Generalitat, la Creu de Sant Jordi.

 
Per a més informació:

Margarita Cabero (699443454, [email protected]), mànager del Cor Vivaldi
Xavier Baulies (627474262,i[email protected]) director de Camerata Sant Cugat
Equip assessor del cicle: Cori Casanova, Ramon Vilar) i Xavier Baulies