Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Camerata Coral Sant Cugat

CamS_V1-ampliat

La Camerata Coral Sant Cugat del CMSC és una formació coral que neix com a fruit del procés de renovació de la Coral Sant Cugat del CMSC. Els cantants que la componen, la majoria de Sant Cugat, però també d'altres poblacions del voltant de Barcelona, tenen formació musical i un compromís de treball tècnic i artístic amb el desenvolupament de la veu i l'expressió corporal i amb la interpretació d'un repertori ampli que va des de la música antiga a la contemporània.

La formació es va crear l'any 2003 com a cor experimental. El cantant treballa no únicament aspectes musicals i vocals sinó també, dintre d'un context multidisciplinar escènic, el desenvolupament global de la seva expressió corporal.

Cada any, la formació participa en nombroses actuacions arreu del territori català i l'estranger. Algunes d'aquestes actuacions inclouen concerts simfònicocorals i espectacles multidisciplinars de música, dansa i poesia organitzats per la companyia Camerata Sant Cugat.

La coral també ha estrenat obres inèdites dels autors contemporanis següents: Raimon Romaní, Joan Josep Gutierrez, Lluís Vila i Xavier Benguerel.

Director: Xavier Baulies

ACTIVITAT que ofereix:

- Concerts a capella
- Concerts simfónicocorals
- Espectacles integrats de música, dansa i poesia
- Formació d'interpretació musical
- Tècnica vocal i de respiració
- Desenvolupament postural i de la tensió justa
- Fonaments d'afinació dinàmica
- Repertori coral des de la música antiga fins l'actualitat

AUDICIONS:

Audicions de sopranos, contraltos, tenors i baixos.
Cal concertar hora abans de l'assaig.
Telèfon de contacte: 627480040
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

LLOC d'ASSAIG:

Club Muntanyenc Sant Cugat Horaris: dilluns i dijous de 22h a 24h

 

 

cmsc

Grups Artistes